Enkele dagen na het aanmaken en vervolledigen van een wagenprofiel, ontvangen CarAmigo eigenaars een welkomstpakket per post.

Het pakket bevat een statische sticker voor je achterruit, 4 A6 flyers, 2 afscheur flyers en een welkomstbrief. Deze zal je helpen met het promoten van je wagen in de buurt.

Heb je er meerdere nodig? Ga eenvoudigweg naar je profiel, Mijn Auto => Promoot auto. Download en print het PDF bestand door te klikken op 'Print Welkomstpakket'

Je kan ook altijd een nieuwe aanvraag doen voor statische stickers, we zenden deze dan per post.