Om het autodeel contract te verlengen buiten de afgesproken tijdsperiode  MOET u dit doen via uw profiel op CarAmigo. Enkel via deze weg kan de dekking van de verzekering verlengd worden.  Vraag toelating van de eigenaar meteen wanneer u denkt dat u de wagen niet op tijd terug kan brengen. 


De verlenging zal enkel actief worden na confirmatie van CarAmigo. Bij gebrek hiervan moet u zeker de wagen op tijd terugbrengen, anders riskeert u een gedeeltelijke of het complete verlies van uw verzekeringsdekking en wegbijstand en alle kosten van een accident, wagenpech of andere schade zal uw verantwoordelijkheid worden en u aangerekend worden. 


Attentie; hou aub in gedachten dat de eigenaar het recht heeft een compensatie te vragen indien u te laat komt; bij meer dan 15 min. 10 euro per uur.  
Klik op het veld Verlengen en geef de nieuwe datum en uur van terugkeer van het voertuig in.AANDACHT: gelieve in rekening te houden dat als u het voertuig niet op tijd terugbrengt, de verzekering en wegbijstand na verloop van de autodelingsperiode niet meer geldig is. In geval van pech of ongeval bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten.