Om het autodelen te verlengen voorbij de geboekte periode MOET u via uw profiel op CarAmigo werken. Enkel via gebruik van het platform kan de dekking van de verzekering verlengd worden. Vraag de toestemming van de eigenaar van zodra u beseft dat u de wagen mogelijks niet op het afgesproken moment kunt terugbezorgen.   


De verlenging zal pas actief worden na een confirmatie van CarAmigo. Zonder deze confirmatie, of in afwachting hiervan, moet u nog steeds de wagen op het afgesproken tijdstip terugbrengen om een gedeeltelijk of volledig verlies van de dekking van de verzekering en pechverhelping te voorkomen. Hierdoor vallen alle kosten van een ongeval, panne of andere schade onder uw verantwoordelijkheid. 


Opgelet: denk er aub aan dat de eigenaar recht heeft op compensatie indien de wagen te laat zou afleveren; bij meer dan 15 min. is dit 10 euro per extra uur te laat. 


De procedure: Klik op de "verleng" knop en geef de nieuwe datum en uur op waarop u verkiest de wagen af te leveren

Opgelet: hou er rekening mee dat u geen verzekeringsdekking noch mogelijkheid tot pechverhelping heeft na het vervallen van het contract, u zult dus verantwoordelijk gesteld worden voor alle kosten in geval van een ongeval of ander incident.