Eenmaal de autodeling is beëindigd moet u deze afsluiten (Het aangeven van de staat en inhoud van het voertuig bij aflevering (checkout procedure) via de CarAmigo mobile apps (Android en iOS) en een waardering achterlaten over de chauffeur. Dergelijke waarderingen zijn essentieel voor het platform aangezien ze vertrouwen creëren tussen bestuurders en eigenaars en bij toekomstige reservaties van pas komen.

• In geval u het contract niet zelf sluit binnen 7 dagen na het einde van de autodeling zullen we dit voor u doen. Dit houdt echter in dat u  gedurende deze periode de inkomsten van de autedeling niet zal kunnen waarnemen in uw virtuele portefeuille.
  • In geval u het contract net na de autodeling naar behoren afsluit, zullen uw inkomsten automatisch worden overgeschreven naar uw bankrekening (een bevestiging van de huurder is ook vereist).

Om de automatische overschrijvingen te activeren, moet u de IBAN en BIC gegevens in het "Mijn bankgegevens" veld vervolledigen en op Opslaan klikken.

Indien u uw inkomsten niet hebt ontvangen binnen 3 dagen na afsluiting van de autodeling, of 3 dagen nadat CarAmigo het contract voor u afsloot, contacteer ons dan a.u.b.:

Voor leden uit België:

Voor leden uit Portugal: