U kan op elk ogenblik een autodelen annuleren.

Login op uw CarAmigo profiel en ga naar de sectie "mijn bookingen". selecteer de booking die u wilt annuleren en klik op "annuleren van een reservatie".

Hou er wel rekening mee dat indien de annulatie geschiedt binnen de 24 uur alvorens het autodelen start u een boete opgelegt krijgt en er ook een negatieve waardering aan uw profiel zal toegevoegd worden. CarAmigo raadt u aan om de planning van uw auto op de kalender goed te organiseren om dergelijke negatieve waarderingen te vermijden.

U kunt de Algemene Termen en Voorwaarden nalezen voor meer gedetailleerde informatie betreffende annulaties en het concrete bedrag van boetes.